Industriële Module

U bent hier: Huis -> Producten -> Industriële Module
Als professionele Fabrikant, Leverancier en Exporteur met een fabriek in Taiwan, omvatten onze hoofdproducten allerlei Van de Industriële Module. Wij verbeteren constant onze Van de producten vanaf de technologische veranderingen en de vereisten in de snel bloeiende industrie Van de producten. Het is onze kracht om Van de producten te vervaardigen om de nauwkeurige behoefte van onze cliënt aan te passen die zich van kleine onderneming aan reusachtige productieeenheden uitstrekt.Als u in om het even welke stijlen van onze Van de producten geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.
 • industriële modules - DF007-1
  DF007-1 : industriële modules
  onze industriële module (ingebouwde module) is compatibel met main stream opbergvak afmetingen.

  Met originele flash-chip voor de productie, om te voorzien effectief stabiliteit en goede prestaties. het is schokbestendig en een laag stroomverbruik, en bieden wij 2 jaar garantie.

  Deze stijl is verticale, de productiecapaciteit van 128mb~ 32gb, met 40 pin en ook 44-pins connector en pata-interface, om compatibel met verschillende veld en het apparaat industrieel gebruik.
 • ssd flash drive - DF007-2
  DF007-2 : ssd flash drive
  deze horizontale stijl geïntegreerde module, de belangrijkste productie capaciteit van 32 MB tot 32 GB, leessnelheid: 50 mb / sec, schrijfsnelheid: 35 mb / sec.

  Met 40 pin en 44 pin connector, pata-interface, laag stroomverbruik, compatibel met verschillende industriële veld en gebruik van het apparaat.

  Onze producten allemaal gemaakt van originele flash-chip te produceren, met 2 jaar garantie.
 • TSOP Chip - DF007-3
  DF007-3 : TSOP Chip
  TSOP 2GB~ 4 GB
  In staat om te produceren voor SD-kaart, UFD raad van PCB, en SSD … etc.

  Onze TSOP gemaakt in Taiwan, bieden 15 dagen~ 3 maanden garantie.
Ons geheim van succes is het beleid van ons beheer van het aanhangen bedrijfsethiek in zijn behandelende klanten geweest.Wij verzekeren u van on-time levering van Van de

Industriële Module

door de veroorzaakte en zorgvuldige naverkoopdienst wordt gesteund.

Taal:

Italian, Italiano